Nikki van Bart

Logopedist

Sinds november 2020 ben ik werkzaam bij Sprekenderwijs. Ik ben begonnen als logopedist bij een praktijk die de behandeling van kinderen op het ZML-onderwijs verzorgde. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij een grote zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking.
Ik werk met veel plezier drie dagen in de week zowel in onze locatie de Nije Veste in Nijkerk als bij speciale behandelgroepen voor kinderen met (een vermoeden van) ASS en/of een ontwikkelingsachterstand.
Dit is een goede combinatie met mijn (werk)ervaring vanuit mijn eerst gekozen opleiding; Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Mijn passie ligt dus voornamelijk bij een combinatie van twee dingen: alles rondom communicatie en het ondersteunen van kinderen met ontwikkelingsachterstanden en/of andere problemen. 

Verder ben ik zeer geïnteresseerd in het behandelen van stemstoornissen en sluit dit mooi aan bij mijn grootste hobby: zingen! Verder hou ik mij in mijn vrije tijd veelal bezig met muziek luisteren, musical, make-up, sporten, bordspelletjes en films en series kijken.

Bij vragen specifiek voor Nikki mail dan naar nikki@sprekenderwijs.com.