Onze locaties

Onze locaties in Nijkerk

Nijkerk Gezondheidscentrum

Oranjelaan 104, 3862 CX, Nijkerk (Gezondheidscentrum De Nije Veste)

Bij binnenkomst gaat u de trap op naar de eerste verdieping. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden. De logopedist haalt u op.

Nijkerk Villa Knots (Prokino Kindcentrum)

Oude Barneveldseweg 65, 3862 PS, Nijkerk

Als u het gebouw binnenkomt gaat u direct naar rechts door de deur. Vervolgens gaat u het eerste kantoor in aan de rechterkant en kunt u hier plaatsnemen. Dit is geen officiële wachtruimte. Onze behandelruimte zit naast dit kantoor.

Onze locaties in Amersfoort

Amersfoort Vathorst

Laakboulevard 410, 3825 KL, Amersfoort (Veencampus)

De ingang kunt u vinden op het grote schoolplein tegenover het hart van Vathorst. U gaat naar binnen via de schooldeuren aan de rechterkant. Als u eenmaal binnen bent gaat u via de trap naar de tweede verdieping. Daar kunt u op een kruk bij de ronde tafel plaatsnemen totdat de logopediste klaar is.

Amersfoort Gezondheidscentrum Zielhorst

Trombonestraat 123, 3822 CW, Amersfoort

Bij binnenkomst loopt u rechtdoor naar achteren en daar mag u plaatsnemen in de wachtkamer.

Gezondheidscentrum Kattenbroek

Herfstdraad 3, 3823 CS, Amersfoort

Bij binnenkomst loopt u rechtdoor de trap op naar de eerste verdieping. U kunt daar plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich niet te melden. De logopedist komt u daar ophalen.

Amersfoort SBO Kingmaschool

Dorresteinseweg 7, 3817 GA, Amersfoort

De voordeur zit aan de kant van de Dorresteinseweg. U kunt hier aanbellen en melden dat u voor logopedie komt. De logopedist komt uw kind ophalen. Helaas is het (nog) niet toegestaan om als ouder mee naar binnen te gaan.

Amersfoort, Youké IKC Dorrestein

Dorresteinseweg 2, 3817 GA, Amersfoort

Advies: parkeren op parkeerterrein bij de softbalclub Quick Amersfoort, Dorresteinsesteeg 2, 3817 GC Amersfoort.

Binnenkomst via achterzijde schoolplein van de Kingmaschool. U loopt dan naar het grijze gebouw van Youké. Bij binnenkomst gaat u naar rechts een aan het einde van de gang kunt u plaatsnemen. U hoeft zich niet te melden.

Amersfoort Medisch centrum Vathorst

Wervershoofstraat 365, 3826 EM, Amersfoort

U kunt bij binnenkomst direct plaatsnemen in de wachtruimte rechts op de begane grond. U hoeft zich niet te melden. De logopedist haalt u daar op.