Kennis maken

Onze praktijk

Persoonlijke aanpak

SprekenderWijs Logopedie staat voor logopedische zorg-op-maat bieden in een professionele, laagdrempelige omgeving voor zowel (jonge) kinderen als volwassenen. De praktijk heeft goed contact met verwijzers, collega-logopedisten, scholen, jeugdinstellingen, peuterspeelzalen en kinderopvang. Alle logopedisten van SprekenderWijs staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn stuk voor stuk enthousiaste, ervaren therapeuten om u zo goed mogelijk hulp te bieden.

Iedere patiënt heeft een andere hulpvraag. Dit vraagt altijd om een persoonlijke, op maat gesneden en kwalitatief hoge behandeling.

Voor meer informatie en details over onze praktijk kunt op de buttons klikken.

Locaties:

Nijkerk Gezondheidscentrum de Nije Veste (hoofdlocatie)
Amersfoort Gezondheidscentrum Kattenbroek
Amersfoort Gezondheidscentrum Zielhorst
Amersfoort Medisch Centrum Vathorst

En verschillende locaties op scholen en kinderdagverblijven in Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Ede en Barneveld.

In het kort:

Communicatie bestaat uit spreken, horen, verstaan en begrijpen. Wanneer er problemen zijn op dat gebied kan de logopedist hulp bieden. De logopedist observeert, onderzoekt en behandelt logopedische stoornissen bij zowel (jonge) kinderen als volwassenen. Denk daarbij aan taal-spraakstoornissen, stemklachten, hyperventilatieklachten, afwijkend mondgedrag en OMFT.

Contact:

Bent u nieuw en wilt u zich aanmelden?

Dit kan via het aanmeldformulier. Deze kunt u vinden bij het kopje bovenaan: Aanmelden. Indien dit niet mogelijk is belt u dan 085-0605433.

Wij zijn telefonisch niet alle werkdagen bereikbaar. Indien u teruggebeld wilt worden, spreekt u onze voicemail in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen met uw vraag. 

Volg ons via: