praktijk

Kwaliteit

Kwaliteitsregistratie

Om de zorg voor onze cliënten zo optimaal mogelijk te kunnen verlenen, hechten wij veel waarde aan kwaliteit en deskundigheid. Om de kwaliteit binnen onze logopediepraktijk te waarborgen zijn alle logopedisten geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Deskundigheidsbevordering

Onze logopedisten blijven op de hoogte van de recentste ontwikkelingen in de logopedie. Deskundigheidsbevordering vindt plaats door vakinhoudelijke na- en bijscholing.  Al onze logopedisten zijn tevens aangesloten bij een kwaliteitskring.

Lidmaatschap beroepsvereniging

Wij zijn lid van de NVLF, de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Deze vereniging behartigt de belangen van logopedisten en waarborgt de kwaliteitscriteria van onze beroepsgroep. Voor meer informatie over logopedie in het algemeen kunt u terecht op www.logopedie.nl

Locaties:

Nijkerk Gezondheidscentrum de Nije Veste (hoofdlocatie)
Amersfoort Gezondheidscentrum Kattenbroek
Amersfoort Gezondheidscentrum Zielhorst
Amersfoort Medisch Centrum Vathorst

En verschillende locaties op scholen en kinderdagverblijven in Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Ede en Barneveld.

In het kort:

Communicatie bestaat uit spreken, horen, verstaan en begrijpen. Wanneer er problemen zijn op dat gebied kan de logopedist hulp bieden. De logopedist observeert, onderzoekt en behandelt logopedische stoornissen bij zowel (jonge) kinderen als volwassenen. Denk daarbij aan taal-spraakstoornissen, stemklachten, hyperventilatieklachten, afwijkend mondgedrag en OMFT.

Contact:

Bent u nieuw en wilt u zich aanmelden?

Dit kan via het aanmeldformulier. Deze kunt u vinden bij het kopje bovenaan: Aanmelden. Indien dit niet mogelijk is belt u dan 085-0605433.

Wij zijn telefonisch niet alle werkdagen bereikbaar. Indien u teruggebeld wilt worden, spreekt u onze voicemail in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen met uw vraag. 

Volg ons via: