Corona-virus

Update

Update rond Corona..

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus willen we graag een laatste update geven over hoe wij hier als praktijk mee omgaan.

Wij volgen de adviezen en richtlijnen die vanuit het ministerie en RIVM worden gegeven. Dit betekent dat wij vooralsnog de praktijklocaties niet zullen sluiten. Kinderen en volwassenen die niet ziek zijn, mogen gewoon naar de praktijk komen. Daarbij volgen wij uiteraard alle voorzorgsmaatregelen. De begeleiding in de praktijk vindt één op één plaats waarbij wij extra letten op voldoende afstand en hygiënemaatregelen in acht nemen.

Wij doen er alles aan om de lessen op maat te kunnen blijven geven en continuïteit te bieden aan onze cliënten en hun voortgangsproces.

Bent u niet meer in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan bieden wij per direct de mogelijkheid om Tele-logopedie te volgen. Via een eenvoudig online programma kan er een logopedische sessie op afstand plaatsvinden. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden deze wijze van behandeling vanuit de basisverzekering (VGZ uitgezonderd).

Mocht er voorkeur zijn voor online vervolgen van de lessen dan hebben wij daar natuurlijk ook begrip voor. Graag hoort de desbetreffende logopedist tijdig wanneer deze keus de voorkeur heeft zodat zij haar planning hierop kan aanpassen en iedere patient zo goed mogelijk kan ondersteunen.

Bent u nieuw en wilt u zich aanmelden voor een intakegesprek? Ook hierbij overleggen wij graag met u welke mogelijkheden we u kunnen bieden. Neem gerust telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Wij als team doen er in deze bijzondere tijd alles aan om de continuïteit en zorg zoveel mogelijk te waarborgen. Dit vraagt creativiteit en daadkracht!

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Team Sprekenderwijs

Locaties:

Nijkerk Gezondheidscentrum de Nije Veste (hoofdlocatie)
Amersfoort Gezondheidscentrum Kattenbroek
Amersfoort Gezondheidscentrum Zielhorst
Amersfoort Medisch Centrum Vathorst

En verschillende locaties op scholen en kinderdagverblijven in Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Ede en Barneveld.

In het kort:

Communicatie bestaat uit spreken, horen, verstaan en begrijpen. Wanneer er problemen zijn op dat gebied kan de logopedist hulp bieden. De logopedist observeert, onderzoekt en behandelt logopedische stoornissen bij zowel (jonge) kinderen als volwassenen. Denk daarbij aan taal-spraakstoornissen, stemklachten, hyperventilatieklachten, afwijkend mondgedrag en OMFT.

Contact:

Bent u nieuw en wilt u zich aanmelden?

Dit kan via het aanmeldformulier. Deze kunt u vinden bij het kopje bovenaan: Aanmelden. Indien dit niet mogelijk is belt u dan 085-0605433.

Wij zijn telefonisch niet alle werkdagen bereikbaar. Indien u teruggebeld wilt worden, spreekt u onze voicemail in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen met uw vraag. 

Volg ons via: